M. Lange Galvano A/S tager hensyn til miljøet

M. Lange Galvano A/S tager hensyn til miljøet

M. Lange Galvano A/S tager hensyn til miljøet

Overfladebehandling af metaller kræver stor omtanke for miljøet, da der arbejdes med koncentrerede kemikalier.

Alle materialer indkøbes derfor kun hos miljøgodkendte europæiske firmaer. Samarbejdet har medført en udvikling af et unikt rensningsanlæg, som betyder, at en stor del af spildevandet fra produktionen kan genanvendes, det er næsten et helt lukket system.

På alle områder forsøger virksomheden, at leve op til de høje krav, som stilles til produktkvalitet og miljøhensyn i overfladebehandlingsbranchen i dag og M. Lange Galvano vil også i fremtiden være en effektiv, fleksibel og seriøs samarbejdspartner for sine samarbejdspartnere.

Dette er ikke bare af hensyn til de strenge krav, der stilles men også for, at sikre, at vi efterlader et sundt miljø til næste generation.

Vi er naturligvis miljø-godkendt. Virksomheden har orden i arbejds-miljøet.

Vi bestræber os naturligvis også på, at have så godt et arbejdsmiljø som muligt og efter en lovpligtig screening fra arbejdstilsynet, har vi et anerkendt arbejdsmiljøcertifikat.

Med andre ord en grøn smiley.

M. Lange Galvano A/S tilbyder el-galvanisering med efterfølgende blå-, gul-, eller sortkromatisering. Vi har et moderne produktionsapparat, som er gearet til både store og små emner – i store og små oplag. Virksomheden er beliggende i Randers med gode tilkørselsforhold fra motorvej E45.